Najbolj prodajna knjiga .

Kako v vzgoji vzgajati sebe in pomagati otroku, da razvije samozavest, vero vase in močan notranji steber.

Knjiga NAMENJENA PREDVSEM MAMICAM

Knjiga, ki je pred tabo, je nastajala med mojim starševstvom in odkrivanjem sebe skozi vse svoje notranje svetove ženskosti in materinstva. S tem bi ti rada pomagala, da boš ti lažje zadihala in odvrgla starševski plašč ter začela vzgajati sebe in otroka iz svoje notranjosti, kjer si čudovita, mirna, ljubeča in srčna. Vedno in vsak trenutek. Vse to je v tebi in je del tvoje brezmejne notranjosti. Z jazbeci bi te le rada popeljala na pot, da to supermoč v sebi začutiš in res polno zaživiš kot mama in ženska. Pa ne samo to. Jazbeci ti bodo pokazali tudi, kako vsega tega učiti svoje otroke.
V trenutkih, ko smo nezadovoljne, vrtamo, pritiskamo, zapletamo se v iste in iste vzorce. Dogaja sem nam, da vse več kričimo, imamo občutek, da smo zame za vse. Najbolj pa si želimo, da otroci ne bi pobrali naših vzorcev, s katerimi se v sebi borimo. Potem pride dan, ko slišimo otroka reči: “Nisem dovolj dober… Sram me je… Smejali se mi bodo…”
To je trenutek, ko se ti zdi, da ti bo počilo srce in začneš iskati pot, kako otroku pomagati. Če ne prej, spoznaš  takrat, da ima vsak svoj notranji svet misli, čustev, blokad, prepričanj in da je prav, da otroka naučiš o tem, kako razumeti sebe, svoja čustva in misli, ker kako ta notranji svet obvladati.
SPOZNAŠ, DA V VZGOJI IN VSEH ODNOSIH VEDNO NAJPREJ VZGAJAŠ SEBE IN SVOJ NOTRANJI SVET. 
Knjiga je napisana za mamice kot preplet življenjskih izkušenj in znanja o življenju o tem, kako otroka učiti največje notranje moči – obvladovanje svojega notranjega sveta misli in čustev s petimi resnicami.
V knjigi je pravljica o jazbecu “Ko te nekaj prime”, ki za otroka predstavlja osnovno razumevanje svojega notranjega sveta. Preko pravljice otroci hitro ozavestijo, kaj jazbec, ko prime. S to prispodobo se boš podala na pot vzgoje s petimi zgoraj  najdla pot do sebe in svoje avteničnosti:
Vsak človek na tem svetu ima jazbeca.
Jazbeci ti vedno govori, da si slab, da ne zmoreš, da ti ne bo uspelo…
Vsak hrani svojega jazbeca.
Moj jazbec kliče ven tvojega in potem se pogovarjata dva jazbeca.
Jazbeci ne marajo, da se smeješ.

Kaj te čaka v knjigi?

Vzgoja je polna izzivov, ki so vedno priložnost, da se približaš svoji resničnosti in svoji avtentičnosti. Je pa vzgoja prepletena z našimi prepričanji, pričakovanji, utvarami, lastnimi omejitvami in zbeganostjo tu in tam. Vodilo v knjigi je, da vedno najprej vzgajaš sebe in svoj notranji svet.

 

Namen knjige je, da ozavestiš jazbece, ti so namreč tvoje čustvene, miselne in duhovne priložnosti. Vzgajamo namreč vedno najprej sebe in ob tem otroka ter mu pomagamo na tej poti, da razvija svoj notranji svet zavedanja, kdo je. To je namen prvega dela knjige. V drugem delu knjige pa se bomo poglobile v vzgojo in kako jo razumeti skozi oči resnice o jazbecih.

Posebno darilo ob nakupu!

Prišel bo dan, ko ne bo več otroških oblačil po tleh in ne boš potrebovala tono kave, da ostaneš budna celo noč. Ravno tako ne bo več slišati tistih capi capi capi majhnih nogavic po tleh in  porisanih sten ali umazanega sedeža v avtu.  Ne bo več plenic, barvic, puzel, ki ti zamašijo sesalec, razkuževanja steklenic ali preznojenih copatov. Ne bo več bleščic, polakiranih moževih nohtov inskrite tvoje šminke pod posteljo. Ravno tako ne bo več razmetanih igrač, plesnive hrane v šolski torbi, tvoje jeze, zakaj ni naloga opravljena, ali skritih papirčkov od sladkarij od posteljo.

SPOZNALA BOŠ, da je velik KLJUČ vzgoje v tem, kako uspeš biti mirna. S tem bodo vsi “težki” trenutki postali lažji, ker boš ohranjala mir in imela dovolj energije, da reagiraš drugače. Začela boš izboljševati komunikacijo.

E-knjiga ti bo jasno predstavila 4 POMEMBNE KORAKE, ki se ti dogajajo v vsaki situaciji, da zmoreš ostati mirna in preseči stare načine reagiranja. 

Aleksandra (Alex Pin) je pisateljica in mentorica mamicam za razvoj svoje avtentičnosti, ki pravi, da je tu da prižiga lučke in kaže drugačen pogled na življenje.

“Na svoji poti materinstva in spoznavanje sebe kot ženske, sem se soočala s sramom, ničvrednostjo, uporništvom, v odnosih sem bila zelo v občutku obrambe in napada, težko sem se sprostila, se smejala s otrokom in hotela sem živeti sebe polno, pa nisem in nisem znala.”