MAXI PAKET - Škrati, ki se jim svetijo podplati

INTERAKTIVNA KNJIGA 

Maša in Tim sta zelo neučakana in hočeta imeti vse takoj. Mama ju potrpežljivo uči, kako vse potrebuje svoj čas in da vsega na potrebujeta takoj, a Maša in Tim to težko sprejmeta. Nekega noči preplavi pokrajino poseben val in mama začne čudežno vohati v zraku sladko, kar pomeni, da bodo kmalu prišli škrati, ki se jim svetijo podplati.

Knjiga vsebuje naloge, ob katerih otroci spoznavanja sebe in pomen potrpežljivosti. Ravno tako knjiga omogoča polno dodatnega likovnoga ustvarjanja.

IGRA ZA OTROKE –  Igra o škratih otroke pelje v izjemno domišljijo, ki jim pomaga razvijati mišico potrpežljivosti.

SPLETNI PROGRAM O POTRPEŽLJIVOSTI –  spletni program za starše  -dostopate v knjigi preko QR kode

VODENA MEDITACIJA ZA OTROKE o potrpežjivosti – dostopate v knjigi preko QR kode

Knjigo prejmete po 25.7., ko je izid knjige.

14,90

Ni na zalogi

Ta interaktivna knjiga spominja na delovni zvezek za otroke za samostojno ustvarjanje ali kvalitetno skupno druženje s starši ali skrbniki. Združuje zgodbo o Maši in Timu, ob kateri otroci osebnostno rastejo in spoznavajo pomen potrpežljivosti. Vaje v knjigi omogočajo otroku razvoj samozavesti, avtentičnosti in potrpežljivosti. Otrok knjigi tudi likovno soustvarja.

Staršem in skrbnikom pa knjiga doprinese tudi igro o škratih, ki se jo lahko igrajo kjerkoli in kadarkoli ter tako pri vzgoji pomagajo otroku razvijati potrpežljivost. Priložena vodena meditacija za otroke  prebujanja otrokovo zavedanje lastne moči potrpežljivosti.

Primerno za otroke od 3 do 10 leta starosti.