MINI PAKET - Škrati, ki se jim svetijo podplati

INTERAKTIVNA  e-knjiga 

Maša in Tim sta zelo neučakana in hočeta imeti vse takoj. Mama ju potrpežljivo uči, kako vse potrebuje svoj čas in da vsega na potrebujeta takoj, a Maša in Tim to težko sprejmeta. Nekega noči preplavi pokrajino poseben val in mama začne čudežno vohati v zraku sladko, kar pomeni, da bodo kmalu prišli škrati, ki se jim svetijo podplati.

E-knjiga vsebuje naloge, ob katerih otroci spoznavanja sebe in pomen potrpežljivosti. Ravno tako e-knjiga omogoča polno dodatnega likovnoga ustvarjanja.

IGRA ZA OTROKE –  Igra o škratih otroke pelje v izjemno domišljijo, ki jim pomaga razvijati mišico potrpežljivosti.

VODENA MEDITACIJA ZA OTROKE o potrpežljivosti

7,90

Ta interaktivna knjiga spominja na delovni zvezek za otroke za samostojno ustvarjanje ali kvalitetno skupno druženje s starši ali skrbniki. Združuje zgodbo o Maši in Timu, ob kateri otroci osebnostno rastejo in spoznavajo pomen potrpežljivosti. Vaje v knjigi omogočajo otroku razvoj samozavesti, avtentičnosti in potrpežljivosti. Otrok knjigi tudi likovno soustvarja.

Staršem in skrbnikom pa knjiga doprinese tudi igro o škratih, ki se jo lahko igrajo kjerkoli in kadarkoli ter tako pri vzgoji pomagajo otroku razvijati potrpežljivost. Priložena vodena meditacija za otroke  prebujanja otrokovo zavedanje lastne moči potrpežljivosti.

Primerno za otroke od 3 do 10 leta starosti.