Aleksandra Pinterič

Sem pisateljica in mentorica mamicam za vzgojo in drugačen pogled na življenje.  Moje poslanstvo je prižigati lučke v mamah, ker s tem prižigam luč prihodnosti.  
Sem avtorica več razprodanih knjig za otroke, kreatorka programa za ženske Zadovoljna v sebi ter strastna mentorica mamam na poti osebne spremembe do nove sebe.

Tukaj sem, da prebujam.

  • Mame, ki iščejo pot, kažem globlje razumevanje sebe in življenja.
  • Rušim stare poti vzgoje in kažem novo v opolnomočenju otrok.
  • Pomagam, da mame odvržejo svojo čustveno dediščino in se povežejo s svojo avtentičnostjo.
  • S knjigami za otroke soustvarjam nove vrednote in njihove supermoči. 
 

V vzgoji vedno najprej vzgajamo sebe in svoj notranji svet.

Najbrž še niste vedeli:

Ko sem bila majhna, sem si želela postati bojevnica, ki bo rešila svet. Vedno sem imela potolčena kolena in sem igrala nogomet s fanti v Dečnem selu (okolica Brežic). Hotela sem imeti čarobni prstan kot glavna junakinja češke televizijske serije Arabela. O mojih otroških vragolijah ve največ povedati moja mama,saj sem v vsakem trenutku znala ušpičiti kaj zabavnega, zaradi česar jih je večkrat slišala od nje.

Moja skrita nematerialna želja je, da bi vsi ljudje v sebi prepoznali resnico brezpogojne ljubezni in jo v vsakem trenutku tudi živeli.

Knjige za otroke sem začela pisati, ko sem sama postala mama. Takrat sem se soočala s poporodno depresijo in pisanje mi je terapevtsko pomagalo, da je lahko ponovno zadihala s polnimi pljuči.

V prostem času, ko ne pišem knjig, rada kuham, meditiram, berem, preživljam čas s sinom, v naravi, še posebej rada obiskujem gozdove, potoke, jezera ali tumfe, kot pravimo pri nas doma. Poleg tega obožujem filme z globoko vsebino, pa melone, lubenice in breskve.