Kaj nesem seboj v 2021 in kaj sem se v 2020 naučila?

ZAGOTOVO KOT ZA VSAKO SAMSKO MAMICO, SP-JEVKO IN ŽENSKO S CILJI JE BILO 2020 ENA VELIKA AVANTURA IN SPREMEMBA. V VSEH POGLEDIH. ŽAL NE TOLIKO AVANTURA S KOVČKI IN LETALSKIMI KARTAMI AMPAK Z MASKAMI, NENEHNIMI SPREMEMBAMI IN ORGANIZACIJI UČENJA DOMA.

Zame drži, da je bilo leto 2020 eno tistih, ki si ga bom najbolj zapomnila po sedenju. Zadnja 3 leta sem preživela toliko na letališčih, da je bilo 2020 kar velik preskok v sedenje doma, učenje in goro obratov na vseh pogledih.
Vstop v 2020 je bil zame, ko sem na popolnoma nov način iskala, gradila in uporabljala vse svoje notranje moči, vse česar sem se naučila leta prej.
Pa še več reči se je porušilo – tako zunaj mene kakor tudi v meni. Kot vemo, poruši se vedno to, česar ne potrebujemo pa tudi če to rušenje še tako spremlja bolečina. Te je bilo v 2020 ogromno, predvsem tiste notranje bolečine, kako bom, kaj se bo zgodilo.
Zame je bilo leto 2020 zagotovo leto, ko sem se bila prisiljena srečati s svojimi največjimi strahovi na vseh področjih.
Naučila sem se veliko.

Delaj smo eno stvar in se je drži toliko časa, dokler res ne narediš vse, da uspe.

Zadnjih let sem delala po 5 reči naenkrat, se učila v 3, 4 programih naenkrat, si nalagala še in še in še. Ogromno mi je prineslo ampak opazila sem, da sem se s tem ujela v nenehno iskanje nekaj novega, da me bo to rešilo.
Letos sem reči obrnila in dala vse stran ter ostala v enem programu in z eno poslovno vizijo. Zato vztrajaj, če v to verjameš in dovoliš, da se zgodi.

Ljubezen do sebe je NORO povezana z uspehom.

BIG BIG BIG lesson for me. Kljub temu, da sem 10 let delala v coachingu je 10 let ene zvrsti dela pustilo neke blokade, ki jih nisem prej razrešila. Reči so tekle super. Letos pa sem se odločila za spremembo poslovne poti in prva stvar, ki sem jo na koncu ugotovila je, kako v osnovni še vedno nimam sama sebe rada. Ogromno razodetje.
Opazila sem to povezavo med osebnim nezadovoljstvom in strogostjo do sebe, kako sem s tem bila ujeta v krog garanja, delanja in iskanja potrditev.

Imej sistem in konstanto.

Planiranje, planiranje, cilji, fokus in dnevna konstanta. Ne samo poslovno tudi osebno. Nekaj, kar sem se definitivno naučila je , da si zadam manj poslovno in da si zadam več osebno. Kadar imaš velike cilje, te lahko delo hitro zaobjame in pozabiš nase, porineš stran odnose, družino, ker loviš tisti cilj, ki je na koncu povezan tudi z denarjem in plačevanjem položnic. Konstanta in plan, ki ga osebno v 2021 spreminjam je, da več UŽIVAM, da se VEČ SMEJEM, da se VEČ DRUŽIM, in s tem polnim svojo dušo.

Tako nesem seboj v 2021 novo sebe za nove podvige, da :

  • se še bolj zaljubim vase,
  • še bolj polno in srečno živim,
  • skrbim več zase,
  • se več smejem sama s sabo,
  • začnem dve novi reči – učenje španščine in ples,
  • najdem svoj dom v sebi, kraju in partnerstvu.

TO je to! Nasvidenje 2020!

Tukaj je novih 12 mesecev avanture, ki bo definitivno novo, fenomenalno leto zame. V upanju tudi, da večkrat uporabim tudi potni list in kakšno letalo.
Polno ljubezni vsem.
Aleksandra

Share on facebook
Facebook

Ostale zgodbe

Te zanimajo moje knjige?