ZADOVOLJNA ŽENSKA – SREČNA DRUŽINA

Skrb zase – postavljanje meja – graditi odnos z otrokom

Video gradivo spletnega dogodka!

Izjemen spletni dogodek v sodelovanju z 21-timi predavateljicami s področja osebne rasti mamic in vzgoje in ob izidu knjige MAMI, NEKDO V MOJI GLAVI PRAVI!e

O ČEM SMO GOVORILE?

Z 21 predavateljicami smo zajele izkušnje, znanje in reči, ki v praksi delujejo za mamice vseh generacij, tako da boš dobila vero vase, pogum in energijo ne glede na to ali si mlada mamica ali mamica najstnika, ali si samska mamica ali imaš izzive postavljanjem meja, kako skrbeti za svoj notranji svet, graditi odnos z otrokom in ohranjati energijo ljubezni v partnerstvu.

Čaka te vsak dan ena ura druženja s predavateljicami, ki so tukaj zate. A to še ni vse….

21 strokovnjakinj je delilo svoje nasvete!

O čem smo govorile 4 dni!

17. JUNIJ 2021 ob 20:00
1. dan - KAKO POSKRBETI ZASE IZ MIRU IN LJUBEZNI

Sanja Kranjc - Predno sem postala mama, sem bila najprej ženska. Ženska s svojimi željami, ambicijami, dejavnostmi in stvarmi, ki so me izpopolnjevale.

Neža Zagoričnik - Otroci so bitja z najbolj čisto, izvorno energijo. So popolnoma intuitivni, brez motenj zaznavajo energijo okolice in jo posnemajo.

Nada Zupančič - Ko poskrbiš zase, se tudi naučiš, kako začneš pogovor bolj umirjeno. Postaneš bolj ljubeča in odločna.

Aleksandra Kralj - Da se ljubezen lahko med dvema pretaka, morata biti oba čustveno odprta in dovzetna drug za drugega. Vir ljubezni smo mi sami.

Eva Doganoc - Ker otroci srkajo naše notranje stanje, je pomembno, da mamica poskrbi tudi za svoje potrebe in da sprejme izzive materinstva.
17. JUNIJ 2021 ob 20:00
18. JUNIJ 2021 ob 20:00
2. dan - KAKO POSKRBETI ZASE IZ MIRU IN LJUBEZNI

Lena U. Novak - Da bi bili moji otroci zares srečni, zadovoljni, samozavestni in močni, sem na prvem mestu morala to postati sama.

Sabina Adrović - Ko imaš otroka se prioritete pogosto spremenijo. Kar naenkrat je tukaj bitjece, popolnoma odvisno od tebe. Vidiš kako močno ter BREZPOGOJNO SI ZMOŽNA LJUBITI - ampak pogosto drugo osebo (otroka).

Teja Jaušovec - Skrb zase je najpomembnejša od vseh skrbi. Namreč edina oseba, s katero si v odnosu vsak dan - cel dan, si TI. In ko vsak dan lepo skrbiš zase, se lahko spet uravnovesiš in izražaš ... SEBE.

Mojca Sto - Kaj pomeni biti drugačna mama ter stopiti k sebi in zažareti.

Apolonija Zupan - Z odraščanjem velika večina ljudi izgubi ta notranji kompas, ki je edini pravi za pot, na katero si poslana. Prisluhni si. Zaupaj si. Ker zmoreš!
18. JUNIJ 2021 ob 20:00
19. JUNIJ 2021 ob 20:00
3. dan -KO POSTAVLJAŠ MEJE, GRADIŠ TUDI ODNOS Z OTROKOM

Lina Klanšek - V naših odnosih nastajajo trenja, ki lahko pomenijo razpoko ali pa predstavljajo priložnost rasti med najstnikom in staršem.

Simona Iglič - Meje so tanka in občutljiva linija, ki ločuje oz. označuje, kje se konča posameznikova zmožnost SODELOVATI z drugimi in se začne skrb ZASE – za svojo notranjost.

mag. Ana Bertoncelj- Kako lahko postavite meje brez kaznovanja, brez fizičnega kaznovanja, kritiziranja, sramotenja in uporabljanja Time-out stolčka in da z otrokom ohranimo odnos.

Katja Z. Istenič - Ko se naučimo tudi v stresni situaciji ob otroku ostati mirni, lahko otroku mejo postavimo na miren in še vedno ljubeč način.

Snežana Antonić – Konj je najbolj čuječe bitje, s svojimi močno izostrenimi čuti, ki nam izjemno lahko pomaga graditi odnos do sebe ali partnerja.
19. JUNIJ 2021 ob 20:00
20. JUNIJ 2021 ob 20:00
4. dan - KO POSTAVLJAŠ MEJE, GRADIŠ TUDI ODNOS Z OTROKOM

Jasna T. Pavšič - Ustrezno postavljanje meja je nujen del kvalitetne vzgoje in način, kako to počnemo, je zelo pomemben za otrokovo prihodnost.

Janja Urbančič - Moj največji aha moment v zvezi s postavljanjem meja se je zgodil, ko sem dojela koncept postavljanja osebnih meja.

Petra Kolarič - Opazovalec mogoče deluje pasivno, ampak znotraj njega pa je precej pestro.

Tina Jereb - Pod otrokovim »motečim« obnašanjem se pogosto skriva njegova potreba po stiku z odraslim.

Sarah Senica - Kako zgraditi spoštovanje v odnosih s pomočjo nove hierarhije odnosov, v katerih smo vsi ne le enakovredni ljudje, temveč skupek edinstvenih duš.
20. JUNIJ 2021 ob 20:00

Tukaj lahko dobiš vso VIDEO gradivo dogodka?

Sem  pisateljica, nekoč se, bila učiteljica razrednega pouka, danes pa sem najraje  mama. 

Sem tudi avtorica več inovativnih knjig za otroke, skozi katere otrokom in odraslim kažem pot do samozavedanja, pomagam staršem pri vzgoji in osebnem razvoju, predvsem pa jim želim vlivati vero vase, jih učiti, kako okrepiti vztrajnost, odločnost in samozavest. 

Z več kot 20 let dela na sebi, seminarjev, delavnic, na mojih delavnicah pomagala več kot tisoč mamicam, učiteljicam, vzgojiteljicam, družinam sem oblikovala pogled na vzgojo s pomočjo jazbecev in 5tih življenjskih resnic o jazbecih, ki jih imamo vsi, tudi ti in jaz. 

 

Knjiga Mami, nekdo v moji glavi pravi, da … ponuja drugačen, preobrazben pogled na vzgojo in je namenjena mamicam, da bodo našle sebe in iz svoje notranje moči opolnomočile svojo družino.

Kdo nam je srčno priskočil na pomoč?

Kdo nas še podpira?