Mini spletni program ob knjigi

 

ZAKAJ TA MINI PROGRAM?

Namen tega programa je, da si nekoliko bolj osvetlim dogajanje v notranjem svetu, da boš razumela sebe in potem tudi otroka. So nekatere reči, ki jih veliko lažje povemo, kot napišemo.

Če se ti kjerkoli porajajo nova vprašanja, ali ob poslušanju videov ali ob branju knjige, si jih zapiši.  To je vedno najboljše, da narediš takoj. Svoja vprašanja pa mi lahko pošlješ tudi  na info@alexpin.info in z veseljem ti odgovorim.

Vsak izmed nas pa se kdaj znajde v neki temni ulici, ko se ogromno dogaja v notranjem svetu in včasih preprosto rabimo zunanji pogled ali vodenje ali samo kak namig pomoči. Ko pridejo taki trenutki, bodi pogumna, z veseljem ti pomagam. Lahko mi pišeš ali me poiščeš na socilanih omrežjih.

Prilagam nekaj mnenj mamic, ki so obiskale moje delavnice, kjer dam največ poudarka konkretnim odgovorom in razlagam na vprašanja.

Sedaj pa se lotimo vsebine, ki te čaka v spodnjih videih.  SPODAJ TE ČAKA  7 DODATNIH VIDEO RAZLAG!  Ko video pogledaš, klikneš NAPREJ in se tako premakneš do naslednjega.

Na koncu pa imam zate presenečenje, kako otroke učiti o potrpežljivosti s super igro o škratih.