Bonusi šole za mamice

Lepo pozdravljena!

 

Pred tabo je BONUS paket šole za mamice  POSTANI ZADOVOLJNA IN SREČNA MAMA.

Toplo ti priporočam, da si to povezavo shraniš, ker vso to gradivo se ne nehaja v FB skupini, kjer se srečujemo. 

Mame imamo v otrokovem svetu pomembno nalogo. Vsaka izmed nas želi biti dobra mama svojemu otroku in mu dati najboljše za življenje, da bo lahko rastel in v življenju stopal pogumno naprej svojim sanjam nasproti. Tukaj ti podarjam seznam 15 reči, ki ti bodo  pomagale držati smernice v tvojo boljše verzijo zadovoljne in srečne mame!

 

SKRB ZASE

To je najpomembnejši sel tvoje vzgoje in materinstva, da skrbiš zase, da si naspana, da je tvoje zdravje ok, da si ne naložiš preveč in da ostajaš zadovoljna in sproščena. O tem bodo v šoli tudi veliko govorile in temu namenjale veliko časa.

 

BODI DOBER ZGLED

Otroci se učijo od nas vsega, kar je: ljubezni do sebe, komunikacije, spoštovanja, delovnih navad, pritoževanja – najprej smo za vse sami zgled svojim otrokom.

 

POGOVARJAJ SE Z OTROKOM

Iskren, odkrit pogovor daje otroku občutek varnosti in predvsem mu pomaga, da tudi sebe sprejme takega kot je.  S pogovorom vplivate na razvoj otrokovih sposobnosti. In če bi rada, okrepila vez z otrokom, je pogovor tisto, kar ti lahko pomaga pri tem.

 

 OZAVEŠČAJ SVOJE NEGATIVNE MISLI

Delo na sebi – saj veš – v vzgoji vedno najprej vzgajaš sebe. Verjetno si že sama opazila, da vse več negativnih misli, potegne za sabo še več negativnih misli. Podobno se dogaja pri otroku.

 

SPOŠTUJ OTROKOVEGA OČETA

Ne glede na to kaj se dogaja v odnosu med tabo in očetom ali ko pridejo temni dnevi, ozaveščaj, da sta oba del tega otroka in nekaj izjemnega kar lahko daš otroku za življenje je primer in vzor spoštovanja osebe nad vsemi jazbeci.

 

POSTAVLJAJ MEJE

S postavljanjem meja otroku dejansko pokažemo iz izrazimo svojo avtentičnost in kdo smo, za čem stojimo. Pravo postavljanje meja je tisto, ki prihaja iz tebe in tvoje notranjosti. Po poti se tako cel čas odkrivaš in spoznavaš.

Program Content

Meditacija
Vodič s spletnem programom KAKO OSTATI MIRNA
Video predavanje : VSE JE ENERGIJA - TUDI TI IN TVOJA DRUŽINA
4 urno delavnico: KAKO PRESEČI STARE VZORCE IN GRADITI NOVO SEBE Z DELOVNIM ZVZEKOM