3 čudovite pravljične meditacije za otroke !

Kako lepo, da si najdla to stran!

Neizmerno sem hvaležna, da bom lahko s tabo podelila čudovit brezplačen spletni program, ki je poln domišljije, čarobnost, moči in korakov, da umiriš otroka.

Pravljične meditacije otroke popeljejo v svet junakov na poseben način. Spremlja jih prijetna glasba, ki otrokom pomaga, da se sprostijo in ob tem namestijo v udoben položaj.  Med poslušanjem tudi zaprejo oči. Otroci se ob poslušanju čim bolj vživijo v zgodbo. Ravno  globoko doživetje pravljične meditacije otroku izjemno pomaga pri spopadanju z »negativnimi« mislimi in čustvi, kot so strah, žalost, jeza. Ob tem se krepi otrokova samopodoba, vera vase, pogum in pozitiven način razmišljanja.

Otroci so bolj umirjeno in ob poslušanju razvijajo koncentracijo.

KATERE PRAVLJIČNE MEDITACIJE TE ČAKAJO?

Besedilo in glas pri vseh meditacijah: Aleksandra – Alex Pin      Ilustracija za vse meditacije: Tanja Savić, Julia&Julijana Design

Pravljične meditacije bodo otroku pomagale pri:

Umirjanju, da lažje zaspi
Soočanju z negativni čustvi (trma, jeza, bes, razočaraje…)
Spodbujajo pozitivne način razmišljanja in notranji samogovor
Aktivirale bodo njegovo samozavest in vero vase
Spodbujale njegovo domišljijo in sposobnost vizualizacije

 

Alex Pin je pisateljica in energetska mentorica mamicam za vzgojo in drugačen pogled na življenje.  Njeno poslanstvo je prižigati lučke v mamah, ker s tem prižigam luč prihodnosti.  
Aleksandra – Alex je  avtorica več razprodanih knjig za otroke, kreatorka programa za ženske Zadovoljna v sebi ter strastna mentorica mamam na poti osebne spremembe do nove sebe.
Njena posebna strast pa je domišljijski svet pravljic, zato tako rada ustvarja pravljične meditacije.